Ruim assortiment wielersport / fietskleding        Alle topmerken zeer voordelig!      Altijd het juiste product beschikbaar     

Mobiel menu

Product Menu

SKU: 16 Categorie: Tag:

Brugge en Kust, 6 dagen, 5 nachten met overnachtingen in 2 hotels

399.00

Geschatte verzendtijd: 1-2 werkdagen....

Beschrijving

Onze fietsreis vangt aan in de historische stad Brugge. Soms lijkt het wel alsof de tijd hier is blijven stilstaan: oude huisjes, nauwe kassei straten, prachtige middeleeuwse gebouwen; en dat alles overgoten met leuke restaurants, moderne boetieks en heerlijke gastronomie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ritje per koets door de pittoreske oude stad met een heerlijk doosje verse pralines in de hand? Of een uitdagende klim naar de top van het mooie belfort? De volgende dag laten we de stad achter ons en tanken we onze longen vol met verse zeelucht. Blankenberge is een gezellig drukke badplaats en een van de favoriete badplaatsen van de Belgen. Kinderen kunnen zich naast het strand zich ook uitstekend vermaken in het Sea Life Marine Park, waar ze de fascinerende zeewereld van dichtbij kunnen ontdekken. Dag 3 verlaten we Brugge en fietst u via het mondaine De Haan richting Oostende naar het hotel gelegen aan zee. De volgende dagen brengt u een bezoek aan het achterland van Oostende, zoals Oudenburg en Nieuwpoort.

Op het einde van onze fietsreis laten we de zee achter ons om terug het mooie Brugge in te trekken. En ook hier zijn nog allerlei leuke dingen te beleven. In het Boudewijn Seapark is er naast heel wat attracties ook een prachtige show met dolfijnen. Of in het chocolademuseum kunnen we die heerlijke lekkernijen eens van dichterbij bekijken. Na een laatste keer authentieke frietjes op de markt van Brugge kunnen we terugkijken op een prachtige en leuke fietsvakantie!

dag 1: aankomst in Brugge + eventueel rondritje naar Blankenberge

dag 2: Brugge - De Haan - Oostende (28 of 34 km)

dag 3: rondrit Nieuwpoort (32 of 41 km)

dag 4: rondrit Oudenburg (30 km)

dag 5: Oostende - Brugge ( 30 km)

dag 6: vertrek na ontbijt

Het is mogelijk om de reis duur te verlengen in Brugge of Oostende.

Zwaarte van de reis: 1

Brugge en Kust, 6 dagen, 5 nachten met overnachtingen in 2 hotels boeken?

Brugge en Kust, 6 dagen, 5 nachten met overnachtingen in 2 hotels reserveren is eenvoudig via Fietskledingwebwinkel.nl. U kunt de fiets slaapplekken boeken via de bestelknop waarna u wordt doorgeleidt naar Fiets-fun.nl.

Fietsreis in België

Op fietsvakantie in België. De leukste plekken ontdekken met de fiets in verschillende regio's. Zorg dat u alle fietsspullen gereed heeft zodat de fietsreis soepel verloopt. Bekijk de fietskleding en veiligheidsproducten om de fietsreis in België compleet te maken.

Additional Information

Land

Soort fietsreis

Minimaal aantal personen

Maximaal aantal personen