Ruim assortiment wielersport / fietskleding        Alle topmerken zeer voordelig!      Altijd het juiste product beschikbaar     

Mobiel menu

Product Menu

SKU: 34 Categorie: Tag:

Fietsvakantie Bretagne; 8 of 15 dagen op campings met overnachtingen in Mobile Homes.

238.00

Geschatte verzendtijd: 1-2 werkdagen....

Beschrijving

Bretagne is een schiereiland en bestaat uit de departementen Côtes-d'Armor, Finistère, Ille-et-Vilaine en Morbihan. De kilometers lange kustlijn van Bretagne wordt gekenmerkt door grote stenen, baaien, ruige rotskusten, zandstranden en een prachtige binnenland. In Bretagne heerst een zacht zeeklimaat en het is er in de zomer dan ook erg aangenaam. Het binnenland van Bretagne bestaat uit (oer)bossen, weilanden en groene heuvels.

Vakantie in Bretagne zal u zeker niet tegenvallen. De 1200 km lange kustlijn bestaat uit baaien met brede stranden en ruige rotsen. U vindt er schilderachtige haventjes vol kleurrijke vissers-bootjes.

Tussen land en zee bieden de Smaragdkust en de omgeving een veelvoud aan natuurlijke en culturele rijkdommen zoals in Saint-Malo, Cancale, Mont St-Michel, Fort La Latte en Cap Fréhel. de Côte d'Emeraude, tussen La Merveille (de Mont Saint-Michel) en la Cité corsaire (Saint-Malo, het piratenbolwerk). Dat levert spectaculaire tochten langs de kust op, in de zilte zeelucht, met onderweg schitterend erfgoed om te bekijken, oesters en mosselen voor de maaltijd en vestingen om in rond te dwalen

Binnen de hoge muren van de vesting Dinan is het alsof u de Middeleeuwen binnenstapt. De stad ligt tegen een helling langs de rivier de Rance en heeft nog drie kilometer muren, vier indrukwekkende poorten, vijftien torens en een wirwar aan geplaveide straatjes met vakwerkhuizen. Een bezoek mer dan waard.

Camping La Hallerais, gelegen aan de rand van de Rance-vallei, is gelegen in een bloemrijke en groene omgeving van 7 hectare, nabij het beroemde middeleeuwse stadje Dinan. Gewaardeerd om zijn rust en uitstekende locatie, is camping La Hallerais een ideaal vakantieoord voor ontspanning en om de wonderen van de regio te ontdekken.

Camping Domaine les Peupliers in Tinténiac is een rustige camping gelegen tussen Rennes en Saint-Malo, gelegen aan een kleine beek. Er zijn 93 plaatsen verdeeld over 5 hectare rond 2 vijvers en een 16e-eeuws herenhuis. De camping beschikt over een speeltuin, buitenzwembad en sportterrein. Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een restaurant aanwezig. Op de camping kunt u natuurlijk ook terecht voor vers brood.

Camping Baie Du Mont St. Michel in Baguer Pican is gelegen midden in de natuur, aan de oevers van een meer. De camping heeft 2 verwarmde zwembaden met glijbanen, 2 peuterbaden en een spa-ruimte met massagestralen voor een totale ontspanning. Tevens is er een restaurant, ping-pongtafels, tennisbaan, voetbalveld, jeu-de-boules en kinderspeeltuin. Binnen kunt u boeken lenen om even weg te dromen.

Fiets-Mobile home arrangementen
Deze trektocht kan in de na-zomer als een 8- of 15 daags fiets-mobile home arrangement geboekt worden.
Tijdens het 8-daagse fietsarrangement verblijft u telkens 2 of 3 nachten op de drie verschillende campings met overnachting in Mobile Homes.
Tijdens het 15-daags arrangement hebt u lekker de tijd om leuke dingen te doen want u verblijft voor langere tijd, vier en soms vijf dagen, op elk van de drie campings.
De eerste fietsdag van camping 1 naar 2 is op maandag. Op woensdag fietst u naar de 3e camping en op vrijdag fietst u terug naar de camping waar u bent begonnen.Vanuit iedere camping zijn er tevens nog 1 of 2 rondroutes gemaakt waar u gebruik van kunt maken.

Speciale aanbieding voor 2020: 15% korting op de 2e fietsweek!!

Zwaarte van de reis: 1

Fietsvakantie Bretagne; 8 of 15 dagen op campings met overnachtingen in Mobile Homes. boeken?

Fietsvakantie Bretagne; 8 of 15 dagen op campings met overnachtingen in Mobile Homes. reserveren is eenvoudig via Fietskledingwebwinkel.nl. U kunt de fiets slaapplekken boeken via de bestelknop waarna u wordt doorgeleidt naar Fiets-fun.nl.

Fietsreis in Frankrijk

Op fietsvakantie in Frankrijk. De leukste plekken ontdekken met de fiets in verschillende regio's. Zorg dat u alle fietsspullen gereed heeft zodat de fietsreis soepel verloopt. Bekijk de fietskleding en veiligheidsproducten om de fietsreis in Frankrijk compleet te maken.

Additional Information

Land

Soort fietsreis

Minimaal aantal personen

Maximaal aantal personen