Ruim assortiment wielersport / fietskleding        Alle topmerken zeer voordelig!      Altijd het juiste product beschikbaar     
SKU: 22 Categorie: Tag:

Greenway Tour, 7 dagen 6 nachten.

695.00

Geschatte verzendtijd: 1-2 werkdagen....

Beschrijving

U fietst grotendeels over de Greenway, een oude spoorlijn omgebouwd tot een veilig fietspad. Op de achtergrond zie je steeds de Pyreneeën, slingerend fietst u door de Costa Brava heen en de stad Girona geeft u nog een vleugje cultuur mee. Op en top Spanje.

Dag 1: De route begint in Joanetes, een klein en duizendjarige dorpje in het hart van La Garrotxa, omringd door vulkanen. De eerste 2 overnachtingen zijn in een prachtige oude boerderij die volledig is aangepast aan de hedendaagse wensen.

Dag 2: Een rondtour zal u een aantal dorpen van deze provincie laten zien en tevens kunt u nog een vulkaan beklimmen. De te fietsen kilometers deze dag zijn 25 of te verlengen naar 50 km.

Dag 3: De route "afdaling" naar Girona gaat over de Greenway, een gemakkelijke en veilige weg, door het platteland en langs oude dorpjes. Vandaag fietst u ongeveer 50 km. In de stad Girona kunt u een bezoek brengen aan de oude stad, de kathedraal en de bekende Joodse wijk, evenals vele historische en kunstmusea. Natuurlijk gaat u het museum van Dali bekijken, toch?

Dag 4: De rondroute die we in en rond Girona uitgezet hebben zal u de omgeving van Girona en de oude stad met zijn vestingmuur tonen. Een beetje fietsen en een beetje genieten van het oude Spanje. Fietsafstand vandaag is ongeveer 25 km.

Dag 5: De route van de 5e dag gaat verder over de Greenway naar de Costa Brava. De kust is dan bereikt na 43 km. In Sant Feliu de Guíxols kunt u genieten van deze prachtige kust, het strand en de haven.

Dag 6: De laatste rondroute naar het noorden voert u langs de zee over de boulevard en u bezoekt verborgen stranden en baaien. De Costa Brava zoals u haar nog niet kent. Een mooie fietstocht van 40 km of met een verlenging 60 km.

Dag 7: Sweet Goodbye of verlenging.

Zwaarte van de reis: 1

Greenway Tour, 7 dagen 6 nachten. boeken?

Greenway Tour, 7 dagen 6 nachten. reserveren is eenvoudig via Fietskledingwebwinkel.nl. U kunt de fiets slaapplekken boeken via de bestelknop waarna u wordt doorgeleidt naar Fiets-fun.nl.

Fietsreis in Spanje

Op fietsvakantie in Spanje. De leukste plekken ontdekken met de fiets in verschillende regio's. Zorg dat u alle fietsspullen gereed heeft zodat de fietsreis soepel verloopt. Bekijk de fietskleding en veiligheidsproducten om de fietsreis in Spanje compleet te maken.

Additional Information

Land

Soort fietsreis

Minimaal aantal personen

Maximaal aantal personen