Ruim assortiment wielersport / fietskleding        Alle topmerken zeer voordelig!      Altijd het juiste product beschikbaar     
SKU: 62 Categorieën: , Tag:

Tent huren in Concourson sur Layon, Loire.

425.00

Geschatte verzendtijd: 1-2 werkdagen....

Beschrijving

Camping La Vallee des Vignes is een 4-sterren die zorgvuldig geïntegreerd is in de omgeving langs de rivier de Layon. Ontworpen en gebouwd om lokale thema's en tradities. Het 8,5 hectare groot terrein biedt moderne faciliteiten om aan de kampeerbehoeften van de 21ste eeuw te voldoen. De bijzondere dierentuin van Doue de la Fontaine ligt er niet ver vandaan. Onze tenten staan midden op de camping op een rustig veld met schaduw en heel veel ruimte.

www.campingvdv.com

Zwaarte van de reis: 1

Tent huren in Concourson sur Layon, Loire. boeken?

Tent huren in Concourson sur Layon, Loire. reserveren is eenvoudig via Fietskledingwebwinkel.nl. U kunt de fiets slaapplekken boeken via de bestelknop waarna u wordt doorgeleidt naar Fiets-fun.nl.

Fietsreis in Frankrijk

Op fietsvakantie in Frankrijk. De leukste plekken ontdekken met de fiets in verschillende regio's. Zorg dat u alle fietsspullen gereed heeft zodat de fietsreis soepel verloopt. Bekijk de fietskleding en veiligheidsproducten om de fietsreis in Frankrijk compleet te maken.

Additional Information

Land

Soort fietsreis

Minimaal aantal personen

Maximaal aantal personen