Ruim assortiment wielersport / fietskleding        Alle topmerken zeer voordelig!      Altijd het juiste product beschikbaar     
SKU: 36 Categorieën: , Tag:

Tent huren in Dollnstein, Beieren.

375.00

Geschatte verzendtijd: 1-2 werkdagen....

Beschrijving

Met ruim opgezette kampeerplaatsen is het mogelijk om op een rustieke en aangename wijze te kamperen. Het haastige leven maakt even plaats voor het beleven en genieten van natuur en rust. Op deze camping moet of hoeft u helemaal niets.

Voor de kampeerder die van een sportieve uitdaging houdt, biedt de camping onder andere begeleide wandeltochten en verschillende fietsroutes. Op deze gastvrije, gemoedelijke camping heeft u lekker de ruimte en treft u een vriendelijke sfeer. Geniet van de natuur. Deze camping ligt aan een aan een rivier/beek. Een perfecte plek voor de waterliefhebber. Op deze camping kunt u terecht voor levensmiddelen-beperkt verkrijgbaar zodat uw kampeervakantie extra comfortabel wordt wanneer u daarvoor de camping niet hoeft te verlaten. Voor wie toch even contact wil zoeken met de buitenwereld, er is een wifipunt en op bijna alle locaties van de camping kan men met de eigen laptop internetten. Kortom, het kleinschalige en vriendelijke karakter maken deze camping een ideale plek voor een zorgeloze vakantie

http://www.camping-ottmaring.de/index.html

Zwaarte van de reis: 1

Tent huren in Dollnstein, Beieren. boeken?

Tent huren in Dollnstein, Beieren. reserveren is eenvoudig via Fietskledingwebwinkel.nl. U kunt de fiets slaapplekken boeken via de bestelknop waarna u wordt doorgeleidt naar Fiets-fun.nl.

Fietsreis in Duitsland

Op fietsvakantie in Duitsland. De leukste plekken ontdekken met de fiets in verschillende regio's. Zorg dat u alle fietsspullen gereed heeft zodat de fietsreis soepel verloopt. Bekijk de fietskleding en veiligheidsproducten om de fietsreis in Duitsland compleet te maken.

Additional Information

Land

Soort fietsreis

Minimaal aantal personen

Maximaal aantal personen