Ruim assortiment wielersport / fietskleding        Alle topmerken zeer voordelig!      Altijd het juiste product beschikbaar     
SKU: 67 Categorieën: , Tag:

Tent huren in Entraque, Piemonte.

419.00

Geschatte verzendtijd: 1-2 werkdagen....

Beschrijving

De omgeving leent zich uitstekend om watervallen, riviertjes, rotsen, paden en alpenweiden te bewandelen of klimtochten te maken. Deze mooie omgeving wat ooit een koninklijk jachtgebied was, heeft een weelde aan Botanische flora, De invloeden uit de bergen en de zee bij de Cote d'Azur is uniek, daardoor kunt u planten tegenkomen die nergens anders bloeien. Ook is het goed mogelijk dat u vossen, wilde zwijnen, berggeiten en de schuchtere hermelijnen en marmotten tegen komt.

In de blauwe lucht vliegen onder meer adelaars, buizerds, valken en torenvalken. Op de fiets en mountainbikes zijn er veel routes te gaan. Op een paar kilometer van de camping kunt u genieten van de heetwaterbronnen Terme van Valdieri.

Deze bronnen zijn bekend en beroemd geworden door de, van oudsher Koninklike familie van Savoye, die dit gebied met hun talrijke bronnen gebruikte om te jagen en vissen.Op de route naar deze Terme volgt u de rivier de Gesso welke vol ligt met grote keien waarop kinderen kunnen spelen en u heerlijk kunt 'ootje baden'!

www.campingvallegesso.com

Zwaarte van de reis: 1

Tent huren in Entraque, Piemonte. boeken?

Tent huren in Entraque, Piemonte. reserveren is eenvoudig via Fietskledingwebwinkel.nl. U kunt de fiets slaapplekken boeken via de bestelknop waarna u wordt doorgeleidt naar Fiets-fun.nl.

Fietsreis in Italië

Op fietsvakantie in Italië. De leukste plekken ontdekken met de fiets in verschillende regio's. Zorg dat u alle fietsspullen gereed heeft zodat de fietsreis soepel verloopt. Bekijk de fietskleding en veiligheidsproducten om de fietsreis in Italië compleet te maken.

Additional Information

Land

Soort fietsreis

Minimaal aantal personen

Maximaal aantal personen