Ruim assortiment wielersport / fietskleding        Alle topmerken zeer voordelig!      Altijd het juiste product beschikbaar     

Mobiel menu

Product Menu

SKU: 19 Categorie: Tag:

Tussen de Donau en het Altmuhltal; 8 of 15 dagen met overnachting in 3 hotels.

475.00

Geschatte verzendtijd: 1-2 werkdagen....

Beschrijving

Het is niet verwonderlijk dat Beieren, de grootste deelstaat van Duitsland, een enorm netwerk van fietsroutes heeft. Zo´n 9.000 km aan fietspaden liggen in de verschillende streken. De landschappen om te fietsen in Beieren zijn bijzonder divers. Voor de doorsnee fietser die onderweg van het landschap wil genieten zijn de fietsroutes langs een rivier een uitkomst. Tot de bekendste fietsroutes van Beieren behoren de Duitse Donauradweg en de Altmühltalradweg. Fiets-Fun heeft op deze locatie een werkelijk schitterende reis voor u uitgezet

De fietspaden liggen op rustige wegen en paden en er zijn nauwelijks stijgingen. Het landschap is bijzonder afwisselend, van glooiende weides tot steile rotswanden. Onderweg imposante heidegebieden met jeneverbesstruiken, burchten en kastelen, en pittoreske plaatsjes. Naast het Romeinse verleden waar overal resten van terug te vinden zijn, is vooral de geologische geschiedenis eenmalig. Het gesteente van de Jura zit vol met fossielen. In steengroeves en musea kun je een reis terug in de tijd maken toen de dinosaurussen hier nog rondwandelden.

Fiets-hotel arrangementen
Deze trektocht kan in de zomer als een 8- of 15 daags fiets-hotel arrangement geboekt worden.
Tijdens het 8-daagse fietsarrangement verblijft u telkens 2 of 3 nachten op de drie verschillende hotels.
Tijdens het 15-daags hotelarrangement hebt u lekker de tijd om leuke dingen te doen want u verblijft voor langere tijd, vier en soms vijf dagen, in elk van de drie hotels.
De eerste fietsdag van hotel 1 naar 2 is op maandag. Op woensdag fietst u naar het 3e hotel en op vrijdag fietst u terug naar het hotel waar u bent begonnen.Vanuit ieder hotel zijn er tevens nog 1 of 2 rondroutes gemaakt waar u gebruik van kunt maken.

Speciale aanbieding voor 2020: 10% korting op de 2e fietsweek!!

Zwaarte van de reis: 2

Tussen de Donau en het Altmuhltal; 8 of 15 dagen met overnachting in 3 hotels. boeken?

Tussen de Donau en het Altmuhltal; 8 of 15 dagen met overnachting in 3 hotels. reserveren is eenvoudig via Fietskledingwebwinkel.nl. U kunt de fiets slaapplekken boeken via de bestelknop waarna u wordt doorgeleidt naar Fiets-fun.nl.

Fietsreis in Duitsland

Op fietsvakantie in Duitsland. De leukste plekken ontdekken met de fiets in verschillende regio's. Zorg dat u alle fietsspullen gereed heeft zodat de fietsreis soepel verloopt. Bekijk de fietskleding en veiligheidsproducten om de fietsreis in Duitsland compleet te maken.

Additional Information

Land

Soort fietsreis

Minimaal aantal personen

Maximaal aantal personen