Ruim assortiment wielersport / fietskleding        Alle topmerken zeer voordelig!      Altijd het juiste product beschikbaar     

Mobiel menu

Product Menu

Arm-, Been- en Kniestukken

Arm-, Been- en Kniestukken

Showing 1–12 of 57 results

Arm-, Been- en Kniestukken kopen

Waneer het weer is om in je korte fietskleding op de fiets te stappen is het natuurlijk altijd een dilemma. Wat doe je? Je haalt natuurlijk arm-, been- en kniestukken bij Fietskledingwebwinkel.nl! Geen lange fietsbroeken of fietsshirts, maar comfortabele losse stukken die je gemakkelijk uit kan trekken wanneer het weer opklaart. Je bent hierdoor helemaal flexibel in je kledingkeuze tijdens wisselvallig weer.

Armwarmers, beenwarmers en kniewarmers voor wisselvallend weer

Armwarmers, beenwarmers en kniewarmers zijn natuurlijk perfect tijdens wisselvallig weer zoals in de herfst of in de lente. Maar zelfs bij frisse zomerdagen zijn de armwarmers, been warmers en kniewarmers goed te gebruiken op je MTB of Racefiets. Onze arm-, knie- en beenstukken sluiten goed aan en zijn speciaal ontworpen zodat ze niet zomaar afzakken. We hebben verschillende warmers: Met een lekkere voering, maar ook dunne been knie en armwarmers die er voor zorgen dat je net bij dat laatste koude briesje ook gewoon comfortabel kan gaan fietsen. Uiteraard zijn er ook waterafstotende warmhouders zodat je tijdens een regenbuitje ook nog droog blijft. Dus, wil je in een kortebroek fietsen, maar heb je geen zin in ijskoude knieën? Kijk dan eens naar onze kniestukken of kniewarmers.

De armstukken en beenstukken zijn een aanvulling op de garderobe van iedere fietser! In ons assortiment vind je veel arm- en beenstukken van veel verschillende merken, dus de perfecte optie zit er altijd tussen! Wanneer je op de bestelknop drukt wordt je gemakkelijk doorgeleid naar de webshop die de producten aanbiedt.