Ruim assortiment wielersport / fietskleding        Alle topmerken zeer voordelig!      Altijd het juiste product beschikbaar     

Fietsbroeken

Fietsbroeken

1–12 van 443 resultaten

Fietsbroeken online kopen?

Fietsbroeken kopen is heel eenvoudig via Fietskledingwebwinkel.nl. Via de bestelknop in deze portal komt u eenvoudig bij de geselecteerde webshop van uw productkeuze uit. Daar kunt u vervolgens de fietsbroek bestellen en thuis laten bezorgen.

Waarom fietsbroeken kopen?

Een goede fietsbroek is voor de professionele fietser net zo belangrijk als de hobbyfietser. De webwinkel beschikt over zowel lange als korte fietsbroeken, maar ook de Omloop Thermal fietsbroek kom je hier tegen, vernoemd naar de Omloop het Nieuwsblad. Die fietsbroek is warmer dan het thermische bibshort, maar moet het qua warmte wel afleggen tegen een bibnicker. Sommige wielrenners zweren op de hotpant zoals die van het merk Craft. Dat model beschikt door de platte naden over een perfecte pasvorm.

Webshop met multifunctionele fietsshorts

Veel fietsshorts zijn wat betreft het materiaal multifunctioneel. Dat betekent dat je er buiten mee kunt fietsen maar ook op de sportschool of thuis op een hometrainer mee uit de voeten kunt. De productbeschrijving levert de details zoals bij Folsom Shorts van Chrome met drijvende achterzakken en een naadloos dubbellaags kruis. Bij het Levi’s fietsshort is het niet alleen handig te weten dat het stretchmateriaal sterk en waterafstotend is, maar ook dat de tailleband is voorzien van een beugelslothouder. Een heren fietsbroek, een dames fietsbroek, alle modellen kom je in de moderne webshop tegen. Met de muis in de hand kun je de producten easy met elkaar vergelijken, bestellen en tenslotte kopen. Daarna hoef je niets meer te doen, want is de betaling eenmaal afgesloten, dan is de fietsbroek al op weg.

Translate »