Ruim assortiment wielersport / fietskleding        Alle topmerken zeer voordelig!      Altijd het juiste product beschikbaar     

Frames

Frames

1–12 van 96 resultaten

Frames

Tegenwoordig is er zoveel aanbod aan verschillende fiets onderdelen, dat iedereen zijn eigen unieke fiets zou kunnen hebben. Bij wijze van spreken. Alles begint echter met een goed fietsframe. Dit is het basisonderdeel waaraan u naar hartenlust twee racefiets wielen kunt plaatsen, of een bagagedrager met fietskoffer, of misschien toch een heerlijke leren zadel?

Fietsframes komen in vele soorten en maten, begrijpelijk aangezien er ook veel soorten modellen fietsen zijn. Een fietsframe van een stadsfiets zal er anders uitzien dan een BMX frame. Ook wordt er onderscheid gemaakt tussen heren- en dames fietsframes. Het meest voorkomende type is het diamantframe. Wanneer u zich meer wilt specialiseren, zoek dan met de naam het het type fiets naar een bijpassend fiets frame. De zithoek, stuurhoek en wielbasis zijn belangrijke elementen om op te letten, aangezien deze onder andere het comfort van uw rit bepalen.

Translate »